Arbinn.no: Ny digital arbeidsgivertjeneste fra NHO

For å gi deg som medlem lettere tilgang til informasjon om arbeidsrett og HMS-spørsmål, har NHO laget en ny nettjeneste – arbinn.no. Her har advokatene og ekspertene i NHO-felleskapet laget gode veiledere, sjekklister og spørsmål og svar på de vanligste arbeidsrettslige temaene.

Som medlem kan du i tillegg få tilgang til en rekke kvalitetssikrede standarddokumenter, og det utvikles hele tiden nye på arbinn.no.

Her finner du oppdatert informasjon om ansettelser, ferier, permisjoner, risikostyring, sykefravær, oppsigelser, lønn og tariff, og mye mer.

Besøk tjenesten: https://arbinn.nho.no

Nå med Chat
En nyetablert chat-tjeneste står klar til å hjelpe deg om du ikke finner det du leter etter.

Mitt medlemskap
Som medlem kan du gå til «Mitt medlemskap» som er bedriftens oversikt over medlemskapet. Her ser du bedriftens tariffavtaler, fakturaer, årsoppgaver og du kan selv styre hvem i bedriften som skal ha tilgang til arbinn.no.

Innlogging
Deler av tjenesten er åpen, mens andre deler krever pålogging. Dersom du har benyttet NHOs gamle Min side kan du logge på med samme brukernavn og passord som før. Hvis ikke kan du klikke «registrer bruker» for å få tilgang. Epostadressen du registrer må finnes i NHOs medlemssystem.

Besøk tjenesten: https://arbinn.nho.no

Spørsmål
Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, kontakt NHO på arbinn@nho.no