Kurs

 
Vi arrangerer flere kurs og seminarer. Her finner du en oversikt over kurs/seminarer fra arbeidslivsavdelingen i MBL:

  

MBL inviterer til lunsjseminar om lokale forhandlinger tirsdag 12. september 2017 kl 11.00-13.00

Lokale lønnsforhandlinger – er du forberedt?

Lunsjseminar 12. september 2017 -  kl. 1100-1300

MBL inviterer til lunsjseminar om lokale forhandlinger. Kurset vil gi råd om forberedelser og gjennomføring av lokale forhandlinger. Vi vil gjennomgå resultatene fra vårens sentrale tariffoppgjør og de aktuelle bestemmelser i tariffavtalene, samt gi praktiske råd og eksempler for gjennomføringen av lokale forhandlinger.

 Kurset er ved Anders Aarskog, advokat i arbeidslivsavdelingen i MBL

 Kurset holdes i MBLs lokaler i Kongens gt. 14 i Oslo tirsdag 12. september 2017 kl. 1100-1300.

 Kurset er gratis men vi ber om at du registrer din påmelding her slik at vi kan beregne riktig antall til bestilling av lunsj.

Link til påmelding her.

 

 

MBL inviterer til heldagskurs i arbeidsrett onsdag 18. oktober 2017 kl 10.00-15.00

Heldagskurs arbeidsrett og tariff

18. oktober 2017 arrangerer MBL grunnkurs i arbeidsrett og tariff. Jobber du med HR og ledelse i våre medlemsbedrifter bør du gjennomføre dette kurset, der du vil få en grunnleggende innføring i mange aktuelle problemstillinger. Kurset fokuserer på praktiske problemstillinger, vanlige fallgruver og eksempler fra bransjen.

Dette kurset passer godt både for deg som er ny som leder eller MBL-medlem, eller som ønsker en oppdatering av aktuelle temaer.  Kurset er en fin mulighet til å bli bedre kjent med MBL og få oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr. Det er også en god anledning til å møte andre ledere i bransjen. Kurset er ved advokatene i MBLs arbeidslivsavdeling.

Kurset arrangeres onsdag 18. oktober 2017 kl. 10-15 i Kongensgate 14 i Oslo.

 Pris kr. 950,- inkl. kursmateriell, lunsj og kaffe/te.

 Link til påmelding her.

 

 

Arbeidslivsavdelingen tilbyr rådgivning innenfor kjerneområdene arbeidsrett, tariff, opphavsrett og markedsrett. Vi arrangerer arbeidsgiverkurs og seminarer innenfor mange ulike temaer. Vi har arrangert kurs om tariffavtaleverket, lokale lønnsforhandlinger, ansettelser, midlertidige ansettelser, nedbemanning, oppsigelse, sykefraværsoppfølging, HMS, pensjon, aktuelle oppdateringer innenfor arbeidsrettsområdet, opphavsrett m.m.

Ta gjerne kontakt med oss hvis dere ønsker at vi skal sette opp kurs/seminarer innenfor bestemte temaer, eller om dere ønsker at vi skal holde kurs for dere.  

For spørsmål og informasjon om kurs eller seminarer fra MBLs arbeidslivsavdeling ta kontakt med HR- og HMS-rådgiver Helene Cowman på epost hc@mediebedriftene.no