#ETIKK24 - Rekord i presseetikk

Er Norge verdens beste på presseetikk? Få land, om noen, kan vise til et så sterkt, omfattende og innarbeidet presseetisk system som det vi har i Norge. Presseetikken diskuteres i alle norske redaksjoner hele døgnet, hele uka. Under Arendalsuka inviterer mediebransjen til et helt døgn med aktuelle presseetiske diskusjoner. 

Her får du møte journalister, redaktører, Pressens Faglige Utvalg (PFU), PR-folk, politikere – og alle kan også delta i diskusjonene. Publikum får også anledning til å teste seg selv; hvor god redaktør kunne du vært? 

Dette passer for alle som er opptatt av mediene, av journalistikk – og for alle som blogger og publiserer på sosiale medier.

Bli med på vårt rekordforsøk!

TID: 18. august kl. 08:00 til 19. august. kl. 08:00 
STED: Mør
Følg oss på #ETIKK24 

Gjennom hele dette døgnet blir det presseetiske debatter om ulike temaer. Blant de som kommer til å delta er mediekommentator Sven Egil Omdal, generalsekretær i Norsk Presseforbund Kjersti Løken Stavrum, flere av medlemmene i PFU og leder i Ethical Journalism Network Aidan White.
Bak arrangementet står Norsk Redaktøforening, Norsk Journalistlag, Mediebedriftenes Landsforening, Fagpressen, Landslaget for lokalaviser og Norsk Presseforbund

Programmet legges ut her og på facebook når det er klart.