MBL søker advokat til vikariat

En av våre advokater skal ut i permisjon og vi søker hennes vikar. Vikariatet er for tidsrommet frem til 30.06.2017.

MBLs advokater er spesialister i arbeidsrett og yter bistand til våre medlemsbedrifter. Som advokat i MBL inngår du i et spennende miljø hvor høy kvalitet i rådgivning og rask respons står i sentrum. Du vil i tillegg ta del i NHOs nettverk av advokater og jurister som jobber med arbeidsrett og arbeidsgiverpolitiske spørsmål. MBL arbeidslivsavdeling håndterer hele spekteret av arbeidsrettslige spørsmål, herunder individuell og kollektiv arbeidsrett.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil relatere seg til både kollektiv og individuell arbeidsrett og vil blant annet bestå i rådgivning til våre medlemsbedrifter, deltakelse i forhandlingsmøter, kurs- og foredragsvirksomhet mm.

Kvalifikasjoner

Vi søker en advokat med gode faglige kvalifikasjoner og arbeidsrettslig erfaring. Jurister med erfaring innen arbeidsrett kan også søke.

Egenskaper

Du bør like et høyt arbeidstempo og en hektisk hverdag der høy kvalitet i rådgivning og rask respons står i sentrum. Du bør ha god muntlig og skriftlig framstillingsevne og en selvstendig og målbevisst arbeidsform. Du må også ha gode samarbeidsevner.

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder av arbeidslivsavdelingen Anders Aarskog, på telefon 902 81 920.

Søknad med kortfattet CV kan sendes elektronisk til hc@mediebedriftene.no snarest, og innen 15.februar.