VG

Tilbake til Medlemmer

VG

VG (Verdens Gang) ble stiftet etter Den annen verdenskrig av personer med nær tilknytning til den norske frigjøringsbevegelsen. Den første utgaven kom ut 23. juni 1945. Schibsted har eid VG siden 1966.

Avisen har drevet kontinuerlig nyskaping og merkevarebygging, og er en av Norges sterkeste merkevarer. VG har således tatt en unik posisjon i det norske avismarkedet: VG skal oppleves som Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff hele døgnet.

Mediehuset VG leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+ til iPad. I tillegg til å utgi Norges største løssalgsavis, utvikler og tilbyr Mediehuset VG sine annonsører spennende og attraktive løsninger som kombinerer papir, nett og mobil.

VG Multimedia er et heleid datterselskap som blant annet driver VG Nett, Norges største nettsted. VG driver også E24 som er Norges mest besøkte nettsted for nyheter om økonomi og finans. VG eier også selskapene Dine Penger og VG Mobil. VGs hovedkontor ligger i Oslo.

Selskapet er en del av Schibsted Norge.

VG i Aviskatalogen.no

Adresse og kontaktinfo

Akersgata 55, 0180 Oslo
Tlf: 22 00 00 00

Annonse:
Annonseinfo.vg.no 

Kundeservice:
kundeservice@abo.vg.no  

Teknisk:
teknisk@support.vg.no 

Tusentipset:
2200@vg.no 

Postadresse:
Postboks 1185 Sentrum
0107 Oslo 

Nettside

Kontaktpersoner

Ans. redaktør og adm. direktør:<
 Torry Pedersen

Nyhetsredaktør: 
Gard Steiro

Digitalredaktør: 
Ola E. Stenberg

Politisk redaktør: 
Hanne Skartveit

Magasinredaktør: 
Jane Throndsen 

Hjemmeside

www.vg.no