Her er programmet - Medieleder 2016 og MBLs årskonferanse

Vi gleder oss til å møte alle deltakerne i Bergen. Konferansehotellet holder åpent og er klare til å ønske dere velkommen. Her er oppdatert program.

Dette er tredje året MBL og Norsk Redaktørforening går sammen om Medieleder 2016 i Bergen. Også i år blir det en felles del før lunsj, før vi deler salen og har parallellsesjoner. Et innovasjonsspor hos MBL og et redaktørspor hos NR. Som påmeldt kan du delta fritt på hvilken sesjon du ønsker.

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ KONFERANSEN TA KONTAKT MED britt@mediebedriftene.no 

 

SJEKK HVEM SOM ER PÅMELDT OG KOMMER TIL BERGEN HER (per 4.mai)

Medieleder 2016 arrangeres på Scandic Ørnen Hotel, rett ved Grieghallen.

Tirsdag 10. mai

20.00 Kom-sammen-arrangement Litteraturhuset i Bergen i regi av Norsk Redaktørforening. Språklig underholdning ved Linda Eide, Gunstein Akselberg og Sjur Hjeltnes. Dette er en kortversjon på "Ut med språket". Les mer her. Etter forestillingen blir det mat og mingling.

 

 

Parallelt med MBLs årskonferanse går NRs vårmøte. Sjekk ut det programmet her Deltakerene kan fritt gå mellom de to salene hvor de to møtene holdes.

 

18.00 Offisiell åpning av Nordiske Mediedager, Grieghallen (alle deltakere på Medieleder 2016 har anledning til å delta her, uavhengig om de er påmeldt Nordiske Mediedager - husk deltakerpass!)

Ikke gå glipp av årets store mediefest! Som deltaker på MBLs årskonferanse er du garantert plass på prisfesten.

Også i år er det mulig å bli med på medieprisvorspiel med gode kollegaer, spise tapas og tippe prisvinnere før showet starter. Husk å krysse av for vorspiel i påmeldingsskjemaet.

 

SPESIALPRIS PÅ NORDISKE MEDIEDAGER

Deltakere på Medieleder 2016 har adgang til åpningen av Nordiske Mediedager kl 18.00 onsdag 11. mai. Ønsker du å delta på resten av mediedagene torsdag 12. og fredag 13. mai, får du spesialpris via oss i MBL (kr 3300 eks mva). Spesialprisen får du som er MBL-medlem ved å melde deg på via vårt påmeldingsskjema. (For å få denne prisen må du også være påmeldt Medieleder 2016.) Vær raskt ute! NMD blir fort fulltegnet.

Nordiske Mediedager, Nordens største årlige mediekonferanse med over 100 foredragsholdere, 50 sesjoner og 1800 deltakere. Programmet lanseres fortløpende. Nytt av året er også et egen spor på tema AdTech. Først ut i årets prgram er Chad Mumm, VP i VOX Entertainment og Creative Director i VOX Media som leder selskapets satsing på levende bilder. Han vil fortelle hvordan de jobber, og hva de tenker om fremtiden.